Ödənişli Avtomatlaşdırılmış Xəbər Scirpt (3 Dilli + AI Ready) !

Abdulrahman

İstifadəçi
Xallar 11
Mesajlar 11
✅ Admin Panel: Saytın bütün ayarlarını (loqo, başlıq, reklam kodları) asanlıqla idarə edin.

✅ Qazanc İmkanı: Google AdSense yerləşdirərək passiv gəlir əldə edin.

quraşdırma təlimatı (Documentation) daxildir!

Qiymət çox münasibdir
Təcili
telegram softcodeaz2026

Zəhmət olmasa demo və qiymət paylaşın. Əks halda mövzu bağlanacaqdır.

20AZn

Əlavələr

• IMG_3118.webp
    IMG_3118.webp
    112.3 KB · Baxışlar: 4
  • IMG_3117.webp
    IMG_3117.webp
    111.5 KB · Baxışlar: 4
Demo demo - sıxıldıq artıq bu mövzudan. Screenshot yox demo xahiş edirik qurban olum nə olar demo.......... Forum mədəniyyətini artıq çöp edirsiz...

Demo demo - sıxıldıq artıq bu mövzudan. Screenshot yox demo xahiş edirik qurban olum nə olar demo.......... Forum mədəniyyətini artıq çöp edirsiz...
Bəy bəlkə birinin hostu yoxdu virtual serverdə işləyir xamp largon denwer niyə bu qədər aqressiv

baxın bu aqresivlik deyil .
İlk öncə mağazaya girmişəm mənə satıcı deyir ki, qiymət üçün telegramda yaz deyəcəm WTF ?
Daha sonra məhsulu soyub içinə baxmaq istəyirəm yalnız məhsulun üz qabığını görürəm.
Məhsulu əgər satışa çıxardığımız yer Bravo - dursa (Mastdırsa) mən nəyə görə hansısa telegrama və ya digər platformaya yönlənməliyəm ?

baxın bu aqresivlik deyil .
İlk öncə mağazaya girmişəm mənə satıcı deyir ki, qiymət üçün telegramda yaz deyəcəm WTF ?
Daha sonra məhsulu soyub içinə baxmaq istəyirəm yalnız məhsulun üz qabığını görürəm.
Məhsulu əgər satışa çıxardığımız yer Bravo - dursa (Mastdırsa) mən nəyə görə hansısa telegrama və ya digər platformaya yönlənməliyəm ?
Bu gün çalışıb demo qoyarıq bəy

mümkünsə qiymətini deyə bilərsiz (minnətdar olaram)

pulsuz hosting var 1 aylıq
beget.ru
com la girdiyiniz zaman pulsuz vermir amma .ru la girdiyiniz zaman 1 aylıq full paket host verir və domaində verir istifadə etməyinizi məsləhət görürəm

pulsuz hosting var 1 aylıq
beget.ru
com la girdiyiniz zaman pulsuz vermir amma .ru la girdiyiniz zaman 1 aylıq full paket host verir və domaində verir istifadə etməyinizi məsləhət görürəm
Minnətdaram

Geri
Yuxarı