Yalnız bu gün: Yeni sifarişlərə və yeniləmələrə 30% endirim!

2 Cavablar 200 Baxış
·

Qiymət ver: Yalnız bu gün: Yeni sifarişlərə və yeniləmələrə 30% endirim!

Bu mövzunu artıq qiymətləndirmisiniz. Yenidən qiymətləndirmək mövcud qiymətinizi və ya rəyinizi siləcək.

Qiymət:

Qiymətləndirənlər: Yalnız bu gün: Yeni sifarişlərə və yeniləmələrə 30% endirim!

İştirakçılar
Mövzunu Açan #0
Salam,
AzerData olaraq, xidmətlərimizə göstərdiyiniz etimad və davamlı dəstək üçün Sizə təşəkkür edirik.

Bu gün Sizin üçün xüsusi kampaniya təqdim edirik:
Yeni sifarişlərə və mövcud xidmətlərin yenilənməsinə gün sonuna qədər 30% endirim tətbiq olunur.
Endirim aşağıdakı xidmətlərə şamil edilir:
  • Veb hostinq paketləri
  • VPS və Dedicated server xidmətləri
  • Domen və SSL sertifikatları
  • E-poçt və digər əlavə xidmətlər
Kampaniyadan yararlanmaq üçün şəxsi kabinetinizə daxil olaraq istədiyiniz xidməti sifariş edə və ya mövcud xidmətlərinizi yeniləyə bilərsiniz.
Qeyd: Endirim yalnız bu gün saat 23:59-dək aktiv olacaq.
Endirim kodu: 40TQE9BT1L

Bizimlə əlaqə:
E-poçt: [email protected]
Telefon: 051 281 41 11
Veb: AzerData | Azərbaycanda Sürətli və Etibarlı Hostinq, VPS və Domen Xidmətləri
Mən bir istifadəçi olaraq rahatlıqla deyə bilərəm ki, AzerData insana dəyər verir.

Xüsusilə dəstək məsələlərində:
Nahidin güvənli və dürüst yanaşması məni həmişə razı salıb. Şükürlər olsun ki, mənim ciddi bir problemim olmayıb, amma nə vaxt kiçik bir sualım və ya istəyim olsa, Nahid hər zaman kömək etməyə hazır olub və məni yolda qoymayıb.

Əla fürsətdir, bu kampaniyanı qaçırmayın!
Mövzunu Açan #2
Schwarz belə dedi:
Mən bir istifadəçi olaraq rahatlıqla deyə bilərəm ki, AzerData insana dəyər verir.

Xüsusilə dəstək məsələlərində:
Nahidin güvənli və dürüst yanaşması məni həmişə razı salıb. Şükürlər olsun ki, mənim ciddi bir problemim olmayıb, amma nə vaxt kiçik bir sualım və ya istəyim olsa, Nahid hər zaman kömək etməyə hazır olub və məni yolda qoymayıb.

Əla fürsətdir, bu kampaniyanı qaçırmayın!
Diqqətin üçün təşəkkür edirəm! Xidmət və dəstəyimizdən razı qalmağınız məni daha da motivasiya edir. Etimadınıza görə bir daha təşəkkürlər xidmətlərimizi daha da yaxşılaşdırmağa davam edəcəyəm.

Cavab vermək üçün daxil olmalısınız.

0 sitat seçildi